Seuraavat kuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2017. Me Vihreissä olemme puolustamassa myös niitä, joiden on vaikeaa tai mahdotonta ajaa omaa asiaansa. Tavoitteenamme on eettisesti ja ekologisesti kestävä tulevaisuus, jossa turvallisuus, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ovat itsestäänselvyyksiä.

Tunnistatko itsesi tai tuntemasi henkilön?
Sinusta voi tulla vihreä kuntavaaliehdokas – olipa sukupuolesi, taustasi, tai ikäsi mikä tahansa. Tärkeää on, että olet kiinnostunut ja haluat vaikuttaa yhteisiin asioihimme. Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta Vihreiden listalla Kouvolassa, ota yhteyttä puheenjohtaja Juha Huhtalaan, p. 0407631318 tai vaalivastaava Jaana Lehtilään, p. 041 7031124. Jos taas haluat vinkata ehdokkaaksi tietämäsi hyvän tyypin kotikuntaan katsomatta, se onnistuu Vihreiden valtakunnallisella ehdokasvinkkilomakkeella.